Internet

Wat een ‘ramp’ geen contact met de buitenwereld. Ik weet het, het is hier (in Portugal) altijd wat meer schipperen, maar toch raak ik altijd enigszins in de war. Denk je alles in orde te hebben, ploef alles uit. Maar het meest gekke is dat er altijd wissewarrigheden samenvallen. Het begint met ‘leven zonder whats app’, zonder ‘WordFeud’, daarop volgt geen televisie, terwijl ik toch echt even de finale van de Voice wil kijken. Tot slot vervalt de verbinding met CasaKinetica. Hup volledig uit de lucht. Is mijn telefoon niet stuk? Deze lag al in de mentale vuilnisbak. In dit rijtje past ook helemaal geen gas meer om te koken. Gasfles leeg! En uitgesteld een reservefles op te halen. Ik zou er een rustdag van kunnen maken, zonder de uitgaande berichten, zonder pruttelende kookpotten en geen wereldse invloeden van buiten naar binnen. Maar ja, ik kan me er ook ontzettend aan irriteren. Ik krijg er ‘opvliegers’ van. Ik snak naar een app-je.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s