Gelukkig Nieuwjaar

Nemen jullie je ook altijd iets voor waarmee je het nieuwe jaar ingaat? Ik wel! Ik ga 5 kilo afvallen! Ook ga ik naast de honden wandelingen weer meer op mijn hometrainer en loopmachine zitten, staan, fietsen dus bewegen! Ik wil me weer helemaal lekker voelen in mijn kleren, weg met die strakke band om mijn middel en weg met naar mijn idee te brede rug. En dan nog iets, ik ga meedoen met de Challenge van het bloggen samen met heel veel andere mensen. Een initiatief van Patricia de Rijck.  Beste mensen, ik wens jullie allemaal heel veel succes, een levendig 2015, dat we elkaar blijven inspireren, waardoor goede voornemens realiteit kunnen worden. Boa Sorte!

5 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar”

 1. alleereerst een gelukkig nieuwjaar en dat al je wensen mogen uitkomen !
  ik ben ook begonnen aan het 365 dagen bloggen project, dus ik zal vast regelmatig een kijkje komen nemen!
  groetjes
  sonja

  Like

 2. Leuke uitdaging, Jel! En weet je hoe motiverend het werkt, elke dag bloggen. Bij mij plopt dan het ene na het andere idee in mijn hoofd 🙂 Wie weet heb je ook nog wat aan de blogtips op mijn website?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s