Relaxen

Het is stil. De gasten zijn vertrokken, hadden nog wel even willen blijven, want het weer is nog altijd zo goed, zo stralend. Gelukkig schijnt de zon nog wel voor mij. Ik ga naar het strand en neem mee: een boek! In onze bieb zoek ik naar een strandboek, niet te moeilijk, wel spannend voor vandaag. Het wordt de Vrouw in de kooi van Jussi Adler Olsen. Ik las al eerder Noodkreet in een fles van hem. Spannend hoor!  Branden, een fles waarin met bloed een noodkreet vermeld staat. Een schreeuw om hulp in verband met de ontvoering en verdwijning van twee jongens. Een gruwelijke zaak van verdwenen kinderen die door hun ouders nooit als vermist zijn opgegeven. Op het zo vredige strand ga ik zitten trillen en rillen maar ook de zee blijft boeien. Veel plezier vandaag! Ik ben weg.

PS Trouwens ook één van mijn ‘2015’ voornemens om zelf maar eens wat meer naar het strand, zo dichtbij, te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s