Super

Wakker worden en direct de warmte voelen. Buiten ontbijten! Wat wil een mens nog meer? Half 11 en het is 29c. Het wordt een zonnige werkdag voor mij, dat kan ik je wel vertellen. Ondertussen leg ik mijn camera dichtbij en in de aanslag om vandaag de zwaluwen in beeld te vangen. Ze kwamen gisteren een kijkje nemen! Hopen dat ze weer komen! En de bijen moeten met regelmaat uit het zwembad gered worden. Zeker vandaag met deze temperatuur.  Ze plonzen voor verfrissing maar komen vaak niet meer vrij van het water. Red de bijen! 

Eén gedachte over “Super”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s