Geluk #laatjeverrassen

Er zijn altijd wel van die speciale momenten dat er een fles Cava, Champagne of Espumante opengetrokken wordt, waarvan de kurk bewaard wordt als herinnering. Nu heb ik een gouden tip voor als je op zoek bent naar geluk. Zoek de kurk op, deze is immers door de kamer gevlogen. Snij een flinke gleuf onder in de kurk en stop daar een euro in. Wikkel ook weer netjes het ijzeren houdertje eromheen en geef het een plaatsje in het zicht. Alleen al door er naar te kijken, het moment te herinneren, stroomt de warmte door je buik, verschijnt er een glimlach op je gezicht. Klein maar fijn en groots. De euro zou ook financieel geluk moeten brengen. Of dat waar is? We gaan het meemaken! Wij genoten met lieve vrienden van een fles Portugese Espumante. En nu ligt de kurk van deze fles goed bewaard in de schoot van Boeddha.

Eén gedachte over “Geluk #laatjeverrassen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s