Ontdekken #laatjeverrassen

Zo helder als deze kleuren zijn mijn gedachten over het bloggen nog niet. Voorlopig blijf ik dagelijks foto’s maken, er is altijd wel iets te zien dat mijn aandacht trekt voor in mijn fotodagboek. Net zoals vandaag deze vurige bloemen als fakkels. De lichtgevende kleur tegen het intense blauw van de lucht. Prachtig. De bijen genoten er op hun manier ook van. Alle vetplanten groot en klein staan in bloei. De kleuren variëren tussen oranje en geel. Bij veel planten staan de bloemen als kaarsen in de vette schoot. Ik blijf er naar kijken. Er ontstaan zulke mooie tafereeltjes in de tuin.

Maar ik ga m’n best doen meer te schrijven de ene dag iets meer of minder, alleen dat al maakt me nieuwsgierig naar vandaag en naar de dag van morgen. Het is allemaal nieuw voor me. Ik hoop dat ik anderen meekrijg in die nieuwsgierigheid. Dus hoop ik op lezers. Op reacties. Voorlopig is dit mijn doel …….. tot ik deze bijstel!

Ben al onder Pinterest te vinden, ik twitter soms mijn bericht, facebook durf ik nog niet aan, bloglovin wil niet lukken enfin genoeg te doen, te groeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s