Sterren #laatjeverrassen

Van het gastenboek wordt intensief gebruik gemaakt. Het staat vol met foto’s, tekeningetjes, schrijverijen en andere creatieve uitingen. Altijd spannend of er iets in geschreven is en wat er dan staat! Ik hecht waarde aan het boek. En soms teleurgesteld, nou ja dat is een groot woord, als er niets staat. Het is jammer. De meest verrassende reviews zijn de niet geschreven! Ineens vind ik uit het niets een aantal steentjes met gezichtjes erop geschilderd in de ruwe muur gestoken. Of mooie stapelingen van steentjes, verzamelingen schelpen. Boeken voor in de bieb. Een fles wijn. Van de zomer vond ik een tinnen eendje op een veilige plek in de tuin.

Dan deze. Ik ga beginnen met opruimen; de was naar buiten, doe alle bekende handelingen voordat de grote schoonmaak kan gaan beginnen. Ik verzamel ook de stukken hout die over zijn, de dennenappels voor in de opslag, want in de studio heeft ’s avonds de houtkachel gebrand. Plots valt mijn blik op de bak buiten waarin ik het sprokkelhout bewaar. Daarin ligt nu de mooiste verzameling takkenbosjes ooit. Met zorg op maat gesprokkeld. De warmte straalt ervan af. Voor m’n gevoel krijg ik hiermee 5 sterren! En deze review krijgt 5 sterren van mij! Dat zijn er 10 in totaal!

2 gedachten over “Sterren #laatjeverrassen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s