Way we are #laatjeverrassen

Ze hebben me gezien want er valt een stilte. Maar al snel keren de eerste geluidjes terug vanaf de overkant. Onder mij verschijnt een kikkerdame mooi van kleur. Ze is op weg naar een andere kikker, zie ik nu. Ze ziet niet dat rechts van haar wordt geloerd. Ze zal het merken want plots wordt ze aangevallen. O jee, ze wordt besprongen. Ik stond erbij en keek ernaar, samen met kikker die op haar wachtte. Ondertussen gaat het gesprek rond de kikkervijver gewoon door alsof er niets gebeurd is! Ik ben naar huis gelopen. En kikker? Die staat er volgens mij nog steeds.

#laatjeverrassen Klein maar fijn. We kennen de momenten allemaal. Één zijn met dat moment! Dat gevoel! Ik heb me laten inspireren door project positief van Dagmar Valerie (tip 15 van 365 dagen bloggen) – make your own luck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s