Stilletjes

Onze zoon is jarig en leeft in Vietnam. Voor mijn gevoel veel te ver weg. Ik mopper de dag een beetje door. We appen wat. Hij geniet met zijn vrouw van een heerlijk stukje taart. Wil ik ook wel. Hoor ik daar een toontje afgunst? Ze zijn samen gelukkig, werken hard, creëren mooie dingen, nemen op tijd hun ontspanning. Sja dat is toch de beste rede om  je verjaardag in Vietnam te vieren. Met die gedachte stel ik mijn moederhart gerust. Toch mis ik ….. eventjes binnenwippen. Ik vind er geen zak aan! Hij daar wij hier! Proost! A nossa saúde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s