De lekkerste billetjes #laatjeverrassen

Ik zet de motor uit van de auto en nestel me tussen de schaapjes en de geiten. Een gouden moment bij ons op de zandweg. Een bijna geruisloze gebeurtenis ondanks het gekeutel, het geblèr hier en daar, de herder die zijn honden roept, de geit en de bok die de stenen laten rollen. Het is de vrede die het zo stil maakt. ‘Bom dia’, we kennen elkaar zo langzamerhand, de herder en ik. Hij hoeft zich niet te haasten, ik ben even één van hen. Zodra de hele bups een stukje groen land vindt schieten ze voor mij weg en draaien de schaapjes hun billetjes naar mij. Zijn ze niet mooi? Zo lief!

2 gedachten over “De lekkerste billetjes #laatjeverrassen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s