Wat een dag #laatjeverrassen zeg dat wel

Het kan niet op. Het lijkt wel voorjaar! Khan gaat zelfs zwemmen in de vijver. Hij schrikt ervan. We zijn allemaal een beetje in de war maar oh wat is dit heerlijk! We leven buiten vanaf een uur of 10. En ook al werken we binnen, de ramen staan allemaal open. De Oceaan spiegelt onder de lage winterzon. Knalt eruit! Prachtig. Er komen krachten vrij die de kuchende mens goed doet. Ook de tomatenplantjes varen er wel bij. Ze staan stevig op hun beentjes. Khan trouwens ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s