Vandaag de dag

Ik ben diep onder de indruk van de vrouw en vrouwen in deze reportage van Brandpunt. Op de dag dat we gisteren de 70 jarige bevrijding van Auschwitz herdenken, gebeurt dit op dit moment. Dat kan toch niet waar zijn? Het steeds terugkerende machteloze gevoel. Waarom ik wel en zij niet? Ik kan van deze realiteit heel verdrietig worden. De wereld huilt van de pijn. Schreeuwt om aandacht. En deze jonge vrouw in de documentaire biedt troost, steun, ze doet er wat aan.  Bewonderenswaardig! Ze is mooi!

Toen we CasaKinetica begonnen op te bouwen hebben we als eerste een PAGE vlag op het dak geplaatst. Italië hing er vol mee. Veel Italianen waren tegen de oorlog in Irak (2003). Ik ook! Wij ook! Vanaf die dag is de vlag niet meer weg geweest. Is wel verwisseld moeten worden voor een peace vlag. Per jaar verbruiken we 3 vlaggen door zon, wind en regen! We blijven trouw aan PEACE! Laat het eens zo mogen zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s