Marokko here we come #verwenjezelf

Met de boot van Faro naar Tanger! Dat zou mooi zijn. Naast de vluchten vanaf Sevilla! Oh oh hier kijken we naar uit!

Omdat Bou(l)man(i) alles weg heeft van Boulmani kunnen Youssef en ik het erg goed met elkaar vinden. HET zit in de familienaam. En we wonen ook nog eens heel dicht bij elkaar. Volgens Marokkaanse traditie lopen buren bij elkaar binnen, eten  met elkaar en bieden hulp waar nodig is.

Wie is Youssef?

Youssef Boulmani, a Moroccan – Berber – who was born and grew up in the Dades Gorge (South Morocco) and currently lives between Portugal and Morocco. With 10 years of experience all over morocco specialy . (Atlas mountains-desert -Medinas ).

Wie zijn wij: een smederij van plannetjes.

Vanaf oktober tot en met april 2015 reist Youssef als begeleider van 2 tot 6 of meer daagse reizen vanaf Airport Sevilla naar Marokko (de vlucht is niet bij de reisprijs in begrepen om het zo goedkoop mogelijk te houden). Wie wil nou niet naar Marokko op reis? Maar we durven niet zo goed alleen. Dit is dan toch de ideale oplossing. Vandaar dat CasaKinetica vanaf oktober tot en met april 2015 rekening houdt met een Marokkaans reisje tussendoor van minimaal 2 tot maximaal 4 (3 nachten) dagen.

Wat houdt dat in: tijdens een verblijf van minimaal een week mogen er 2 tot 3 nachten tussenin opgenomen worden voor een Marokkaanse reis zonder bijbetaling. De ruimte blijft tijdens het Marokkanse avontuur gereserveerd. Blijft zoals achtergelaten om weer ‘thuis’ te komen na de reis. Er wordt niet gesleuteld aan de huurprijs. Is dit even leuk!? JA!

Alle informatie aanwezig: Wat&Hoe, Marokko wegenkaart, Marokko reis en Geo gids, blijven in eigendom van CasaKinetica maar kunnen gebruikt worden.

Een voorbeeld van een reis: Marrakech – Discovering the Atlas (3 days / 2 nights)

This circuit is a nice getaway that will allow you to get to Cascades d’Ouzoud, waterfalls considered among the highest and most beautiful in Morocco. You will also find the small village of Imilchil and lakes, perched 2 200m altitude in the heart of the Atlas.

You will then go into the magnificent Todra Gorge and Dades then you will enjoy sleeping in the quiet of the mountains.

Finally, on the road that takes you back to Marrakech, you will visit the village of Ait Ben Haddou (World Heritage Site by UNESCO), before taking the road of Tizi n’Tichka, which crosses the High Atlas and is one of the most beautiful in Morocco.

Of ga met Youssef in overleg en stel een mooie reis met elkaar samen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s