Schering en inslag met die huurauto’s #laatjenietmeerverrassen

Te veel problemen met de autoverhuur, zoals ook radar deze week meldt en de kranten laten weten.

Je auto heeft schade die je niet herkent. Bij aankomst auto ophalen, lange rijen, creditcard afgeven, dubbele verzekeringskosten. Niet kunnen inchecken omdat er een handtekening ontbrak ivm zogenaamde schade. Gehaast, andere taal, onder de druk de auto meenemen. Te veel klachten terwijl de consument niet in de stress zou moeten raken.

Deze week druk geweest met het zoeken naar een betrouwbare verhuurder om dit probleem voor onze gasten / vrienden op te lossen. Ik heb er eentje gevonden, op het vliegveld. Ik ontvang geen commissie, deze is verwerkt in mooie prijzen inclusief de verzekering, ook voor Spanje, kastje tolwegen zonder kosten voor de service, extra chauffeur wanneer de auto via CasaKinetica geboekt wordt! Joepie blij dat ik rij!!! Van Valentijn voor jou en mij.

2 gedachten over “Schering en inslag met die huurauto’s #laatjenietmeerverrassen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s