Op een grijze maandagmorgen in de zon #laatjeverrassen

Mijn 50e bericht wordt gevierd met Carnaval, eieren en verf! Verrassend toch voor een beginnende blogger?! Heel soms speel ik met de gedachte mijn berichten aan te gaan passen naar 3x of 4x per week zodat ik meer zorg en aandacht kan besteden aan een bericht. We zullen zien.

Ik was natuurlijk nooit zover gekomen zonder de hulp van ‘gevorderde’ bloggers die ook meedoen met 365 dagen bloggen met de Blogqueen Patricia de Rijck. Elke dag geïnspireerd worden met handige informatie. Hiermee gaat een nieuwe wereld die we MEDIA noemen voor me open. Ik vind het ook nog allemaal een beetje eng!

Ik ben nog niet tevreden met mijn blog, ook qua vormgeving niet. Maar ik laat me niet ‘gek’ maken, vooral door mezelf niet, ik ga stap voor stap want elke dag blog heeft nu voor mij prioriteit.

In de besloten groep van 365 dagen bloggen plaats ik soms een bericht als ik dat kleine stapje vooruit wil maken. En wat gebeurt er dan, er zijn altijd mensen die me willen helpen. En dat vind ik zo leuk. Ik denk dat ik zonder hen misschien allang opgehouden was.

Laura Vlaanderen schrijft over bloggen in Blogaholic. Erg handig om in te kijken, en prettig om te lezen. Kom ik er dan alsnog niet uit, want ook alle termen zijn voor deze dame nieuw (!), dan stel ik op mijn simpele manier de vraag nog maar eens. En ja hoor, bingo! Ik zou wel iemand zijn voor een workshop. Lijkt me heerlijk om er helemaal in te duiken. Dat bracht mij op een idee en plaatste een bericht!

Wie vindt het leuk om mij te komen helpen mijn blog optimaal te laten functioneren? Er lukken mij een aantal dingen niet, die ik graag zou willen. Het is absoluut geen enorme klus. Wie vindt het leuk om in ruil voor de hulp een week in het appartement te verblijven en ook vakantie te vieren in Portugal (Loulé)? Eind februari of in maart …… !? Wie oh wie?

Iedereen druk druk druk maar Lotte Verweij reageerde direct. Ik wil je ook wel zo helpen!  Lotte is een ervaren drukke blogger!  Kijk maar eens wat een fraai blog Make-up Junkie ze heeft. Via de chat lossen we nu een probleempje op.

Jessica Warsosemito heeft 3 kindjes. Dat gaat ook niet lukken. Maar aankloppen kan ik altijd! Geweldig zijn haar Tien tips voor een opgeruimd leven.

Pffffffffffff ik heb nog een hoop te leren! Met dank aan deze dames.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s