Happy New Lunar Year

Heppie heppie ja ja behalve ik! Ach valt ook wel weer mee maar ze zouden toch hier bij ons op de casa zijn met Lunar?! Helaas te druk, te druk met bouwen aan hun toekomst. Gelukkig bestaat er de whats en appen we wat af. Ook hoe de springrolls klaargemaakt worden voor het nieuwe jaar bij de schoonouders. En die zijn toch lekker! En die schoonouders boffen maar! Hahaa.

Beetje jaloers ben ik wel! Ja ik ook schrijft mijn zoon terug. Want zij is immers altijd met haar ouders. Ik mis jullie! Ja kan me voorstellen maar jij hebt gekozen. Ik ben veel meer jaloers dan jij. En zo dolden we even door. Dat lucht op. En weten we dat we van elkaar houden!

Ik hoop dan maar tot gauw! En verzet ik alle jankerige gedachten door in de tuin te gaan werken. Ruk er de ‘nekkers’ uit, snoei en bloei zelf door de stekels. Jee wat heb ik veel gedaan! Super!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s