Wie wint er vandaag?

Vandaag op zondag wordt er gewerkt. Ook door ons in de tuin, ja anders had ik deze arbeider waarschijnlijk niet ontmoet.

Straks verzamelen we ons met allerlei lekkers voor op het stokbrood met een biertje of een wijntje en komen alle spelen uit de kast! De kaarten voor het boeren bridge, kolonisten, scrabble, SkipBo. We gooien ons in de strijd. Levert veel lawaai, teleurstellingen, en gejuich op!

Mijn aandeel in de snoepmaaltijd is een verse ananas en augurkjes in de salami gewikkeld. En ik heb een pittige eiersalade gemaakt. Erg lekker en eenvoudig te bereiden. Magere mayonaise met knoflook, pittige kerry en paprikapoeder. Nog wat zout en peper en dan de hardgekookte eieren in stukje er doorheen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s