Studio #onthaasten

Ik doe het even gemakkelijk. We leerden een bericht van facebook insluiten. Bij deze, ik hoop dat het lukt. De studio is één van onze gastenverblijven. Dan ga ik nu weer opnieuw buiten spelen met de palmen. We zijn alle kleine palmpjes uit de keiharde grond aan het halen. Moet je voorstellen, moederpalm van 6 meter hoog krijgt bloemen, tijdje later strooit ze de zaden in het rond. Aan haar voeten groeien nu minimaal 100 kinderen. Deze gaan naar vrienden in Moncarapacho. Zij beginnen een B&B en kunnen wel een palmpje gebruiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s