Boekenweek

Gisteren internationale boekendag. Vandaag begint de 80e boekenweek. Weer geen tijd gehad of genomen? Ik heb het boek ‘Toen ik je zag’ van Isa Hoes op tafel gelegd met de stellige bedoeling vandaag te beginnen met lezen. Het is mooi weer en uitermate geschikt om op het terras te vertrekken met mijn boek in een andere wereld. Niets heerlijker dan dat.

Hoe erg is het om je man te verliezen omdat hij zelfmoord pleegt. Het lijkt me zo moeilijk. Misschien ben je samen al een weg ingegaan? Maar je hoopt toch altijd dat het niet zal gebeuren ook al lijkt het misschien soms de oplossing. Wat moet dat zeer doen, want je houdt van elkaar. Je wilt elkaar vasthouden. Loslaten is ook liefde. Grote levensvragen voor de kleine mens.

Het boek ligt stil naar me te kijken. Ik heb het niet aangeraakt, omdat ik mee uit genomen ben! We hebben genoten van het weer. Een heel eind over het eiland gewandeld. Laat geluncht aan het strand. Visjes gegeten! Wat een tegenstelling! Wat een geluk heb ik!

Je bent een kanjer Isa Hoes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s