Op weg naar de zomer #laatjeverrassen

Onze overburen liggen onder mooi avondlicht tijdens Earth Hour. We hebben de lichten op de Casa gedoofd ook al zagen we niet meer wat er op onze borden lag tot grote ontsteltenis van de heer des huizes. Dat bracht de discussie wel op gang, want de voorstanders moesten zich wapenen tegen de vele protesten. En de protestmakers probeerden ons te overtuigen van de belachelijke actie! Wat had het voor zin? Helpt het iets? Wij voorstanders: ‘alleen al dit gemopper, kijk eens hoe romantisch we zitten te eten, buiten bij een goede temperatuur met kaarsjes aan, staan jullie maar eens stil dat je het eten niet op je bordje ziet liggen en anders altijd wel.’ Vindingrijk gingen de protestmakers aan de slag. Kaarsjes werden op stukjes marmer gezet. Verhoogd scheen het licht wel op hun borden. Al met al werd het een levendige Earth Hour. Het milieu, de opwarming van de aarde, de luxe, veel is ter sprake gekomen maar of we met zo’n uurtje gered zijn? Voor en tegenstanders bleven ‘staan’ en we hebben gelachen!  Zonder Earth Hour was deze discussie niet met zoveel passie aan tafel gevoerd!

Ik ben geen uitslaper maar vanmorgen dacht ik wel om half acht, oh half zeven, beetje vroeg om op te staan! Gek genoeg kom ik steeds een uurtje tekort. Ik sta nog snel te schilderen voordat we weggaan naar het STRAND! Het is zomerweer dus wat dat betreft klopt het wel; zomerweer zomertijd zomerkleding zomervuur ……… de BBQ gaat aan vanavond.

Het zijn de uurtjes die het doen deze dagen! Nu snel wegwezen want ik kom tijd tekort. Oja, nog één klok bijzetten! De enige niet digitale klok.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s