De onbekende pampo

Schattig zoals de pampo niet past in de ovenschaal. Op sommige foto’s raak ik verliefd, gek genoeg, op deze ook wel een beetje. Vanmorgen zijn we naar de vismarkt geweest waar we deze kanjer vonden. Portugal is een visland! Iedereen eet vis. De pampo weegt bijna 4 kilo!

Maatje grotere schaal gepakt en de pampo ligt nu in de oven te garen.  En de vis is dan ook zeer betaalbaar. Het stuk “vlees” ligt er lekker en ‘gepast’ bij, nog maar eens een foto en daarna in en onder een bedje van groenten.

Pampo de grote onbekende ziet er smakelijk uit. Groot, wit en stevig vlees. We smullen ook van de worteltjes, tomaat, knof, ui, broccoli en paprika. De kleine rode aardappeltjes in de schil zijn om je vingers bij af te likken. Lekker wijntje erbij. En wie doet ons nog wat?

Leuk, in het filmpje wordt een pampo gevangen! MAAR de pampo blijft nog even een raadsel. Zelfs mijn grootste visser en kok maatje kan me tot nu toe niet helpen met het ontdekken waar de pampo vandaan komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s