Negen staat voor gratis

Als echte Hollanders hebben we een spaaractie! Ja ja en iedereen is er ‘gek’ op! Nou ja ….. bijna iedereen. Want geloof maar dat er gespaard wordt! Een eerste gast heeft de 8 tegels bereikt! Wat een feest.

Hoe het werkt? In het voorbeeld hierboven is iemand 2x bij ons op vakantie geweest of heeft een vriend of familielid CasaKinetica aanbevolen. Aanbiedingen gelden niet mee. Na elk verblijf stuur ik een document op met de tot dan verdiende t(z)egels met daarbij alle data vermeld. En wordt de tegel verdiend door een aanbeveling staat er bij de datum ook de naam van de aanbevolen gast.

Wij sparen voor een gratis vakantieweek. Wanneer iemand de 8 tegels ontvangt dan is het zover. Joepie! De NEGENDE vakantieweek is dan een gratis verblijf.

1x per jaar schrijf ik ook een wedstrijd uit om een week gratis vakantie te komen vieren. Over een paar dagen komt de winnaar van de wedstrijd 2014, deze kwam uit in de Rariteiten 030, onze nieuwsbrief. Het was in juli 2014 in de oranje maand! Een oranje Rariteiten met oranje recepten, zoet en hartig, uit Portugal en ………..  onderstaande uiteraard oranje wedstrijd:

De volgende wedstrijd kan ik ook in mijn blog zetten! Is dat een goed idee?

2 gedachten over “Negen staat voor gratis”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s