Sorry, hallo wereld.

Sorry wereld, sorry lieve mensen ik ben lang weg geweest. Vanmorgen stond ik op; mijn dag was al gemaakt. Ik loop door een leeg huis. Het is stil. Geen geluidjes, geen boterhammen die gesneden moeten, hoe graag ik dat ook doe, want óók dat hoort bij mij, geen piepjes, geen lachjes, alleen ik met mijn eigen gedachtes. Zoals deze: ik ga weer schrijven. Tijd nemen, na ruim anderhalf jaar van hard soms te hard werken.

Ik moet weer ontdekken hoe het allemaal gaat. Nu nog een foto erbij plakken.

Hellup …………………. !!! Geef me even de tijd.

wereld

Freddie Mercury was mijn held.

I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You’re so self satisfied I don’t need you
I’ve got to break free
God knows God knows I want to break free

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s