over whatamyday

Hallo ik ben Mariëlle maar de wereld noemt mij Jel. Ik ben een frequente nachtwaker en dat uurtje is DE gelegenheid om in de stilte van de nacht aandacht te geven aan schrijven in dit geval bloggen. Ik heb nog nooit een blog gehad laat staan geblogd! Ik doe mee met de 365 dagen bloggen challenge van Patricia de Rijck. Het lijkt me een hele klus.

Als meisje deed ik vreselijk mijn best mooi te schrijven. Zodra ik de taal een beetje onder de knie kreeg begon ik brieven te schrijven naar vriendjes en naar familie. Later hield ik een dagboek bij. Ik deelde mijn, onze reis en zoektochten via de KineticTravel. Een bijna dagelijkse e-mail, die later vervangen is door de nieuwsbrief Rariteiten.

Naast verwoorden hou ik van beeldmateriaal, foto’s en of tekeningetjes, Ook wel mijn reddende engeltjes als ik niet meer uit mijn woorden komen kan .

Wie ligt er naast me? Khan! En is bevriend met Sara, deze twee joekels van honden stinken en knuffelen lekker. We leven met elkaar op een berg in het zuiden van de Algarve. We hebben een heerlijk huis. Mijn man is beeldend kunstenaar, kijk hiervoor o.a. op KineticArt vandaar dat ons huis CasaKinetica heet. Ik vind de winters nog net iets te koud, hou van de stilte en de vogelgeluiden die daar doorheen te horen zijn. We hebben mooie gastenverblijven waardoor het hier soms een levendige boel is. Of er nu vakantie gevierd wordt of hard gewerkt wordt aan boek, aan een scriptie of schilderwerk; als iedereen het naar zijn zin heeft, heb ik dat ook.

Ik leer van mijn leven. En wat mijn dag maakt ………. ?! Ik ga het proberen weer te geven! Me desejem sorte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Waardoor een dag de mijne wordt is steeds weer een verrassing.

%d bloggers liken dit: